Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Smile!

Συνήθως όταν ξεκινάω μία κάρτα την τελειώνω χωρίς διακοπές. Η σημερινή κάρτα όμως μου πήρε... δέκα μέρες να την τελειώσω!

Η πρώτη διακοπή οφείλεται σε κάποια ΥΠΕΡΟΧΑ νέα που έμαθα καθώς την έφτιαχνα. Πραγματικά υπέροχα νέα, καθώς ένα ζευγάρι που είναι πολύ κοντά μου και που αγαπάω πραγματικά πολύ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί!!! Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε καν να τελειώσω την κάρτα!

...Και μετά έφυγα για επαγγελματικό ταξίδι, και μου πήρε τρεις μέρες μετά την επιστροφή μου για να μου έρθει και πάλι η διάθεση και να τελειώσω την κάρτα. Ως αποτέλεσμα (νομίζω!) η κάρτα τελικά βγήκε διαφορετική απ'ότι είχα αρχικά σκεφτεί. Ιδού η κάρτα:




Η κάρτα είναι για τις ακόλουθες προκλήσεις:

Lily Pad Cards - Digital Die Cut Challenge: Hero Arts Presents… A Digital Challenge with Shari Carroll



Εμπνεύστηκα την κάρτα από το αρχείο της Βίκης "film set" που μπορείτε να δείτε στην πάνω φωτογραφία, και το οποίο είναι διαθέσιμο δωρεάν εδώ, στο Lily Pad Cards. Ευχαριστώ Βίκυ για άλλο ένα υπέροχο αρχείο!



Επιστροφή στην κάρτα λοιπόν...

Από το αρχείο της Βίκυς διάλεξα να χρησιμοποιήσω το πλαίσιο φωτογραφίας και την φωτογραφική κάμερα, και χρησιμοποίησα χαρτί vellum (πώς λέγεται στα ελληνικά;;;;;) για το φως του φλας. Από τη στιγμή που είδα το αρχείο, ήξερα ότι ήθελα να χρησιμοποιήσω την σφραγίδα του γεμάτου δόντια λουλουδιού της Paper Smooches Stamps... δεν είναι απίστευτο; Όταν μου ήρθε η ιδέα, είχα ήδη κάνει την παραγγελία μου στο Paper Smooches, οπότε μόλις παρέλαβα τις σφραγίδες ξεκίνησα την κάρτα (ξέρετε την συνέχεια.... ;ο)

Για το κεντητό πλαίσιο χρησιμοποιήσα το Sew Easy της We R Memory Keepers. Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι τα ακόλουθα:

Λευκό χαρτόνι, χαρτί vellum(???), λευκό νήμα κεντήματος, και επιπλέον:
Pin It

4 σχόλια:

Rena είπε...

Φανταστική η αποτύπωση του φλας της μηχανής στη κάρτα σου,τέλεια δουλειά!!!!!!!!!!!

πηγη είπε...

απιστευτη συνθεση!!!! μπραβο.

olga είπε...

Είναι καταπληκτική! Το φοβερή ιδέα είχες! Όλα δένουν καταπληκτικά μεταξύ τους αλλά πρέπει να πω το φλας της κάμερας με ξετρέλανε!

Katerina είπε...

Είναι υπέροχη Νατασάκι!!! Φανταστικά τα στοιχεία που έχεις χρησιμοποιήσει!
Με το καλό να έρθει στον κόσμο το μωράκι των φίλων σου!
Το σφραγισμένο μήνυμα στην κάρτα σου πρέπει να το κάνουμε πράξη όλοι μας!!! ;-)

Δημοσίευση σχολίου