Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Get Creative - Ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις!

Καλημέρα!!!


Τα μάθατε;;;




Μετά την επιτυχία των προκλήσεων του Οκτωβρίου, στο Get Creative θα ξεκινήσουμε τον χρόνο και πάλι με έναν μήνα γεμάτο προκλήσεις! 12 συνολικά προκλήσεις, τόσο για layouts όσο και για κάρτες, μία από κάθε μέλος της σχεδιαστικής ομάδας. Θα μπορείτε να συμμετάσχετε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.

Οι νικητές θα γίνουν "φιλοξενούμενα" μέλη της σχεδιαστικής ομάδας για τον Μάρτιο! Ναι, ναι, εμείς θα πάρουμε άδεια για έναν μήνα, κι οι νικητές θα απολαύσουν την εμπειρία της σχεδιαστικής όμαδας!

Επιπλέον, ένας τυχερός νικητής θα κερδίσει καταπληκτικό δωράκι από την Σφραγιδομανία!


Σήμερα λοιπόν είναι η σειρά μου να ξεκινήσω τις προκλήσεις καρτών με μία... "απλή" πρόκληση, όνομα και πράγμα!

Η πρόκληση λοιπόν είναι να φτιάξετε μία "Καθαρή και Απλή" κάρτα!
Σε περίπτωση που αναρρωτιέστε... καθαρές και απλές είναι οι κάρτες που έχουν καθαρό σχέδιο, καθαρές γραμμές, δεν είναι γεμάτες διακοσμητικά, έχουν περιοχές που μένουν κενές (χωρίς σχέδια, διακοσμητικά, layers)...
Οι κάρτες μπορούν ωστόσο να έχουν χρώμα, χαρτιά με σχέδια, διακοσμητικά... απλά πρέπει να χρησιμοποιούνται έξυπνα... και πάντα δημιουργικά!

Ετοίμασα τρεις καρτούλες για να πάρετε κάποιες ιδέες και (ελπίζω!) λίγη έμπνευση. (Στο τέλος της ανάρτησης θα έχω και τα υλικά που χρησιμοποίησα συνολικά).

Η πρώτη κάρτα έχει αρκετό λευκό χώρο, σχεδόν ένα επίπεδο (το μήνυμα είναι επιπλέον επίπεδο) και μία σφραγίδα. Χρωμάτισα την σφραγίδα με Distress Inks και την τεχνική της νερομπογιάς (Distress Inks, νεράκι, πινελάκι...). Γι'αυτό χρησιμοποίησα ως βάση για την κάρτα ένα καλό χαρτί ακουαρέλας.




Η δεύτερη κάρτα έχει καθαρά ένα κεντρικό σημείο (η κεντρική εικόνα), χαρτιά με σχέδια, χωρίς όμως διακοσμητικά στοιχεία εκτός του πλαισίου που ζωγραφίστηκε με το χέρι. Προσποιηθείτε ότι το χέρι σας τρέμει, και βγαίνει η γραμμή που βλέπετε...





Και η τρίτη κάρτα έχει και πάλι αρκετούς κενούς χώρούς (δεν είναι απαραίτητο να είναι σε λευκό χρώμα, μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε χρώμα), χαρτιά με σχέδια, διακριτικά διακοσμητικά στοιχεία με λίγο ράψιμο και μαύρο μαρκαδοράκι.




Ελπίζω να σας αρέσουν και να σας εμπνεύσουν να φτιάξετε τις δικές σας καρτούλες! Σας περιμένω στο Get Creative για να τις δω!

Φιλιά,
Νατάσα

Υλικά:


Pin It

1 σχόλιο:

EFI είπε...

Καλησπέρα και καλή χρονιά Νατάσσα! Εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένεια σου! Φιλάκια

Δημοσίευση σχολίου