Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Twinkle Twinkle Little Star

Καλημέρα!!!!

Επιτέλους ήρθε το φθινόπωρο! Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ πολύ το καλοκαίρι, αλλά την χρειαζόμασταν επιτέλους την αλλαγή του καιρού!

Χτες το βράδυ λοιπόν έκανα μία σύνθεση που πολύ την ευχαριστήθηκα. Είναι για την πρόκληση Οκτωβρίου του White With One και αυτόν τον μήνα μας ζητάνε να κάνουμε μία σύνθεση που να έχει Άσπρο-Κίτρινο-Αστέρια. Είδα τα αστέρια και έλαμψε το μάτι μου! Έκανα λοιπόν μία σύνθεση με την τρελή αδυναμία που απέκτησα τον περασμένο Μάρτιο, το βαφτηστιράκι μου - ανηψάκι μου Νικόλα!


Μέχρι περίπου τεσσάρων μηνών ο Νικόλας έκλαιγε αρκετά. Κι όταν η θεία κουκουβάγια λέει αρκετά, καταλαβαίνετε ότι σημαίνει πολύ. Ευτυχώς στους τέσσερις μήνες κάτι έγινε και άλλαξε τελείως - τώρα είναι από τα πιο γελαστά μωρά που έχω δει!

Μία μέρα λοιπόν πήγα να το κρατήσω για μία ωρίτσα μέχρι να κάνει μία δουλειά η μητέρα του. Είχα αγχωθεί λιγάκι - τον σκεφτόμουν να κλαίει για μία ώρα! Ευτυχώς όμως ο Νικόλας κοιμόταν του καλού καιρού... κι εγώ τον τρέλανα στις φωτογραφίες! Το προσωπάκι του, τα χεράκια του, τα ποδαράκια του... Έτσι προέκυψαν και οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησα εδώ.

Για το φόντο χρησιμοποιήσα modeling paste και κίτρινο ακρυλικό χρώμα. Ξεκίνησα με λίγο χρώμα στην κάτω αριστερά γωνία και όσο προχωρούσα πρόσθετα χρώμα, μέχρι που η απένταντι γωνία έγινε πιο έντονη.

Και κάποιες κοντινές φωτογραφίες:


Κι όμως ναι, χρησιμοποίησα γκλιτεράτα thickers!!! Τα συγκεκριμένα γράμματα τα λατρεύω, είναι τόσο λαμπερά και ταίριαζαν απόλυτα με τον τίτλο!





Έκανα και κομφετί από αστεράκια και τα έβαλα σε διάφανο φάκελο. Οι καρδούλες είναι rub-ons. Α, σας είπα κιόλας ότι ΛΑΤΡΕΥΩ τη νέα ραπτομηχανή μου; ;ο)




Γύρω-γύρω έγραψα τους στίχους από το Twinkle Twinkle Little Star με παιδικά γράμματα - η πρώτη φορά που το επιχειρώ. Όταν στέγνωσε το modeling paste ξαναέβαλα την μάσκα και πρόσθεσα λίγο Shine του Studio Calino, μπορείτε να το δείτε λίγο εδώ.

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα Pin It

8 σχόλια:

Elina είπε...

Φοβερή!!! Το journaling και το μαυρο γαζί τα αγαπημενα μου!!!

geoleoan είπε...

είναι φανταστικη!!!! Και η τσεπούλα με τα αστεράκια και τα γαζια την κανουν πολυ ξεχωριστή!

Irini είπε...

OMG I adore your layouts......where to begin the crisp clean line the glitter thickers??? jádore!!!!!!
going to catch up on all the that you have created and I have missed!!!
hugz
irni

Unknown είπε...

τι όμορφη σύνθεση!!!!λάτρεψα τα γκλιτεράτα γράμματα!!!αχ και πόσο μ'αρέσει το journaling γύρο γύρο...ο μικρούλης αγγελούδι!!!!!Γλύκας!!!!Καλή επιτυχία!!!

Helen Hapsi είπε...

...τι ωραιο που ειναι αυτο το γαζί δε λέγεται....και εγω αν ειχα ραπτομηχανη θα τη λατρευα! Και το κόλπο που σκουραίνει το χρώμα πολύ καλό !!! Και ο μπεμπης ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!

Maria Tsil είπε...

Αχχχχχχχ πεθαίνω!!Είναι θεική!Την λατρεύω!!
Και αυτήν την στιγμή που χαζεύω την ανάρτηση σου γεμίζω μία glaseline bag από το κιτ του Studio Calico με κονφετί και σκέφτηκα πόσο το αγαπάω αυτό το κορίτσι!!Και ο μικρούλης είναι κούκλος!

Rena είπε...

Εδωσες όλη σου την ψυχή σε συτό το layout!!!!!!!
Με τέτοιο κούκλο ανηψιό φυσικό ήταν!!!!!!!
Τα αστεράκια σου τέλεια!!!!!!!!!!!
Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!

Athanasia είπε...

Ποπο τι όμορφη σύνθεση!!! Μπράβο σου Νατάσα!!!

Δημοσίευση σχολίου