Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Get Creative - Πρόκληση σκετς κάρτας 20 Φεβρουαρίου

Καλημέρα!!!

Έτοιμες για άλλη μία πρόκληση σκετς κάρτας με το Get Creative;

Η καρτούλα που έφτιαξα:


Και το σκετς της Ειρήνης:


Κοντεύω να σκάσω... γιατί η ιδέα να σφραγίσω πολλαπλές φορές την σφραγίδα για να δώσω την αίσθηση της κίνησης δεν είναι δική μου, την είχα δει σε άλλη κάρτα... και τώρα ψάχνω να την βρω για να σας δώσω την πηγή έμπνευσης και δεν την βρίσκω!!! Αν τα καταφέρω, θα ανανεώσω την ανάρτηση!

Λοιπόν... αυτό που έκανα ήταν να σφραγίσω πρώτα την εικόνα μου σε ένα post-it και να το κόψω γύρω-γύρω για να κάνω μάσκα. Μετά σφράγισα την πρώτη μου εικόνα, της έβαλα την μάσκα, σφράγισα δεύτερη φορά δίπλα χωρίς να προσθέσω μελάνι, έβαλα την μάσκα στην δεύτερη εικόνα και σφράγισα για τρίτη φορά, και πάλι χωρίς να προσθέσω μελάνι. Μετά αποφάσισα να κάνω το πρώτο αλογάκι paper piecing ;)

Και μία κοντινή φωτογραφία:


Σας περιμένουμε λοιπόν στο Get Creative, να πάρετε έμπνευση από τις φοβερές καρτούλες που έχει ετοιμάσει η σχεδιαστική ομάδα και να παίξετε μαζί μας. Η νικήτρια κάρτα θα επιστρέψει ως Guest Designer τον Απρίλιο!

Ελπίζω να σας αρέσει!

Φιλιά,
Νατάσα




Pin It

2 σχόλια:

Rena είπε...

Πολύ όμορφη η καρτούλα που μας έφτιαξες!!!!
Καλό σου απόγευμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Hi Natasha, what a fabulous and fun card and so clever, love the sentiment too. Its always a pleasure to visit your blog your work is so inspirational.

Marie

Δημοσίευση σχολίου