Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Addicted to CAS #8 - Φτερά

Καλημέρα!!!

Άλλο ένα Σάββατο, άλλη μια φορά που όταν θα δημοσιεύεται αυτή η ανάρτηση θα απολαμβάνω την παρέα σχεδόν 50 craftoφιλενάδων στο δεύτερο crop του Scrapbookers in Greece!

Έχουμε λοιπόν νέα πρόκληση σήμερα στο Addicted to CAS. Η κάρτα που έφτιαξα:


Και η λέξη-κλειδί για αυτήν την πρόκληση είναι τα φτερά:


Ταξιδιάρικο πουλί λοιπόν, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τα φτερά του αεροπλάνου (και πόσο δεν μου αρέσει να κάθομαι στις θέσεις που είναι στα φτερά, γιατί δεν βλέπω τίποτα απ'έξω...)

Πρώτα έκανα το φόντο μου με Distress Inks - Tumbled Glass και Broken China. Μετά έκανα paper piecing το αεροπλάνο και έβαλα Glossy Accent στα παράθυρα και στην μύτη του:




Το bannerάκι είχε παρόμοιες άκρες και στις δύο πλευρές. Έτσι λοιπόν, την μία άκρη του την έκανα masking για να μπορέσω να αφαιρέσω την ουρά του στην πλευρά που τραβάει το αεροπλάνο. Το σφράγισα σε λευκό χαρτόνι και το χρωμάτησα με Distress Ink Scattered Straw.

Τα αστεράκια είναι wood veneer που έβαψα άσπρα και μετά πέρασα από πάνω glitter gelly pen. Τέλος, τα συννεφάκια είναι die cuts από χαρτόνι, που πρώτα έκοψα για να μπούνε στις γωνίες της κάρτας (μαγικό ψαλίδι του Tim Holtz που τα κόβει όλα άνετα!), μετά τα χρωμάτισα λευκά με ακρυλική μπογιά και στο τέλος τους πρόσθεσα χνούδι.



Ελπίζω να σας αρέσει!

Ελάτε από το Addicted to CAS για πολύ όμορφη και πολύπλευρη έμπνευση από την σχεδιαστική ομάδα και για να παίξετε μαζί μας. Χορηγός αυτής της πρόκλησης είναι η All that scraps!

Πολλά φιλιά,
Νατάσα



Pin It

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τέλεια η κάρτα σου Νατάσα!!!Το ξέρω επαναλαμβάνομαι αλλά έτσι είναι!!!!!!

Myrto είπε...

Απίθανη κάρτα Νατασάκο!

Aliki είπε...

δεν παίζεσαι βρε Νατάσα!!! <3

puccarina είπε...

Εϊναι φοβερή!!!!!! Μιλάμε ο ουρανός με τα σύννεφα είναι τόσο μα τόσο πετυχημένα! Δεν συζητάω για το τέλειο αεροπλανάκι! Την αγαπώ και αυτή όπως όλες τις κάρτες σου άλλωστε!!!!

Vivika είπε...

Μα τι γλυκούλα καρτούλα!

Channa είπε...

Such a cute card!!Love the plane, Channa

Δημοσίευση σχολίου