Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

"Χρυσοί" φίλοι από το σχολείο

Καλημέρα!!!

Νέα πρόκληση σήμερα στο The Studio Challenges. Είναι πρόκληση σκετς με το ακόλουθο σκετς:


Και η σύνθεση που έφτιαξα:


Σχετικά με το θέμα της σύνθεσης... Περίπου πριν από 2-2,5 χρόνια και χάρη στο facebook, πέντε κολλητές φίλες από το σχολείο (Μαριλένα, Άννα, Τόνια, Βάλια κι εγώ) βρεθήκαμε σχεδόν μετά από 20 χρόνια που είχαμε χαθεί (οκ, εγώ είχα χάσει επαφή με όλες εκτός από την Μαριλένα). Όταν συναντηθήκαμε και πάλι μετά από τόσα χρόνια, ήταν σαν να μην είχε περάσει μία μέρα. Οι αληθινές σχολικές φιλίες πραγματικά μπορούν να κρατήσουν στον χρόνο. Ένα χρόνο μετά προστέθηκε στην παρέα μας και ο (μουστάκιας!) Παύλος.

Δύο χρόνια μετά ακόμα έχουμε επαφές σε εβδομαδιαία (αν όχι καθημερινή μέσω facebook!) βάση και συναντιόμαστε συχνά. Με την σύνθεσή μου αυτή ήθελα να εκφράσω πόσο πολύ πραγματικά εκτιμώ και αγαπώ την μικρή μας ομάδα και τις συναντήσεις-"συνεδρίες" μας.

Γι'αυτό και αποφάσισα να κάνω την σύνθεση χρυσή για την "χρυσή" παρέα.

Για το σκετς χρησιμοποίησα διακοσμητικά να φτιάξω τον κύκλο. Κόλλησα και έραψα με την μηχανή 77 πούλιες (απόλαυσα πολύ την χρονοβόρα διαδικασία... η μηχανή μου όχι και τόσο με τόση κόλλα, χαχαχα). Πρόσθεσα ξύλινα διακοσμητικά και χρησιμοποίησα γκλιτεράτα χρυσά αυτοκόλλητα, αλφάβητο και χαρτί για το περίγραμμα.

Ελπίζω να σας αρέσει! Ελάτε στο The Studio Challenges να δείτε πως ερμήνευσε η σχεδιαστική ομάδα το σκετς και να πάρετε ιδέες για τον κύκλο που μπορεί να προβληματίσει κάποιες από εμάς ;)

Πολλά φιλιά,
Νατάσα




Pin It

4 σχόλια:

Aliki είπε...

ενώ δεν το έχω με τον κύκλο χαζεύοντας την σύνθεση σου σίγουρα κάτι θέλω να προσπαθήσω να φτιάξω...είσαι πραγματικά απίστευτη! και αυτή η σύνθεση είναι πλέον η αγαπημένη μου δικιά σου! α..και την πινάρω εννοείται! χιχι!

Maria Tsil είπε...

Τι έκαναν πάλι αυτά τα χρυσά χεράκια!!
Νατάσα δεν παίζεται η σελίδα!Δεν παίζεται!
Μπράβο,μπράβο,μπράβο!
77 πούλιες βρε θηρίο??

yyam είπε...

This is soooooo pretty! I love the touch of vellum!

olga είπε...

Νατασάκι τέλεια σελιδούλα! χρώματα σχέδιο όλα τέλεια!!

Δημοσίευση σχολίου